8 april 2020

Smile!

Vardag

Jag har verkligen fått en AHA-upplevelse i mitt liv. Hur pass viktigt det är för mig att omge mig med rätt människor i vara i rätt miljö bland annat. 

Jag behöver vara i en miljö där jag känner mig fri. Fri i mitt sätt att vara, fri i mitt arbete och mina tider, fri i styra mitt arbetssätt. Och jag behöver få driva och tänka nytt. Det är väl vad man kallar en entreprenör. Jag är en entreprenör. I det känner jag mig hemma. Fick ta del av en rolig tanke idag som jag blev så upphetsad över. Ett nytt koncept och en ny erfarenhet.

 Jag är oftast den som tänker åt andra eller får höra på andras idéer när det kommer till företagande. Jag älskar företagande. Jag älskar att få vara med att starta och upp något och skapa grunden som ska hjälpa företaget vidare. Jag älskar att vara den som står bakom, att vara den som står framför är ovant men en kittlande tanke. 

Jag ska skita i vad andra tycker och framförallt ska jag gå min egen väg. 

För ett halvår sedan såg livet så annorlunda ut. Nu har jag fått komma och landa i rätt miljö och framförallt så har jag hittat tillbaka till mitt rätta jag. Jag vill skutta fram genom vardagen. 

Nästa vecka drar TVT igång på riktigt och jag är så pepp!! 

Bjuder på mig och Ophelia, lika gulliga som alltid. 

(null)

(null)Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress