4 augusti 2020

Fem Saker Om Mig:

Vardag

Tänkte bjuda på fem saker om mig som du kanske inte visste om mig just nu, mest bara för att det är kul med annat än kattbilder och vardagsuppdateringar. 

1. Mitt största guilty pleasure för stunden är Anna Book, och främst skvallertråden om henne på Flashback. Tycker hon är en väääldigt intressant person, och då inte på ett positivt sätt. 

2. Jag kollar just nu på den väldigt populära serien Game Of Thrones, men är inte riktigt helt fast? Förstår inte riktigt hypen som varit kring denna serie. Om du är en fantast, förklara gärna vad som fick dig "hooked". Jag tycker det är för mycket fult språkbruk, naket, sex och blod. 

3. Jag är sjukt bra på musikquiz. Nu de senaste gångerna har vi hamnat på 2:a och 3:e plats när vi quizat på E-Street. Ska fan vinna nån gång och klå de där "nissarna" som alltid vinner...

4. Jag är ledsen över att inte ha barn innan jag fyller 30 år. Eller mest är jag ledsen över att inte ens ha ett förhållande nu. Saknar så att vara i en relation. 

5. Jag längtar till hösten, trots att juli inte bjöd på någon direkt sommarvärme. Men vill mysa inne med tända ljus, sova i ett svalt sovrum och andas krispig höstluft. 

Så det var allt om mig "just nu". 

(null)

Idag har jag hängt med Sanna och knattarna. Vi gick Tarzanstigen och sedan tyckte Jocke att det nog var bäst att jag åkte med dom hem så att jag inte gick hem helt själv. Så då bestämde vi att vi skulle fika hemma hos mig. Lilly kan säga mitt namn "Nana" och jag har även lärt henne att säga "tjabba" vilket kanske mer låter som "babbaaa". Cool brud förövrigt som gick tarzanstigen helt utan något gnäll. Bör kanske tillägga att hon fyller 2 år i november. 

Nu ska jag gå och sova, natti natti 🙌🏼

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress