19 februari 2020

Attackernas attack

Vardag

Jag har idag haft den vidrigaste migränattacken på länge. Trots medicin så ville det inte bli bättre. Har känt av symptom sedan i måndags då jag tränade. Igårkväll gjorde jag lite yoga för rygg och nacke, vilket triggade igång ett migränanfall. 

Jag ringde till mamma för att få sympati och råd. Vi båda lider av migrän, mammas anfall är dock betydligt värre än mina. Jag slipper kräkningar men idag var det nära. Låg och kramade toaletten och hulkade men inget kom. Mamma tipsade om vatten och tugga knäckebröd. Låg i två timmar i sängen med blöt handduk sedan kunde jag lägga mig i soffan framför tv:n, detta var också första gången jag upptäckte att jag hade sämre syn på höger öga, såg väldigt dimmigt även med glasögon. Läskigt. Tror jag får be om doshöjning på Aimovigen. Alternativt be om att få testa botox om detta nu ska fortsätta. 

Hatar detta elände, har varit så skönt att slippa smärtan och allt sänggliggande de senaste månaderna. 

Missade både dansen och min kurs idag. Så tråkigt. Jag ser dock framemot mellokväll hos mig på lördag, sedan längtar jag förbaskat mycket till sportlov i fjällen med familjen. Ska bli så mysigt. Något annat jag ser framemot är ett besök till frissan. Jag har bokat in mig hos Ida i april, japp, över en månad dit. Har fått äckligt stripigt hår. Har tappat så sjukt mycket hår de senaste året 😭 

(null)

Funderar på längre hår till sommaren,

(null)
Mitt äkta hår, vart tog du vägen?!

(null)
Dock väldigt sexigt med detta också...

Ida får hjälpa mig att bestämma, hon brukar göra magi. 

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress