11 februari 2020

Tomt & Energifylld

Vardag

Fy vad livet och mitt hem känns tomt när inte Ophelia är hemma. Hon är fortfarande kvar hos farmor trots att jag kom hem från Boden tidigt igår morse. Jag försöker få klart matbordet innan hon får komma hem...

Inlägg angående matbordet kommer. 

(null)

Boden och besöket hos Annie gav mig verkligen massa energi. Fredagstacos och På Spåret som följdes av mysfrukost på lördagen. På eftermiddagen åkte vi till Luleå och åkte 5 km längdskidor, vi checkade sedan in på hotellet, gick på spa, käkade middag på stan och hade livets utekväll. Vi gick till och med på efterfest! När var jag på en efterfest senast?! Runt kl 05:30 rullade vi in på hotellet. Jag mådde pyton när vi vaknade, hotellfrukosten bestod av tre melonskivor för min del som kom upp i samma veva som dörren till hotellrummet stängdes. Dock inne på toaletten, spyan alltså, i toaletten. Vaknade sedan med ugglefrisyr. Hur man lyckas med det är en annan historia. 

Men sammanfattning, mitt hem känns tomt utan min pälskling men mitt inre jag är energifylld av besöket hos bästis uppe i norr. Jäklar vilken rolig helg vi hade. 

(null)

(null)Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress