Fy vad dåligt jag mått idag. Huvudvärk, rinnande näsa, nysningar, febertoppar och allmänt hängig. Inte bara jag är dålig, mitt hem ser hemskt ut. Allt förfaller sånna här gånger. Vidrigt. 

Jag har satt mig själv i karantän. Troligtvis är det ingen Covid-19 jag har utan en vanlig förkylning. Önskar mig Kleenex-näsdukar men skulle jag bege mig till affären skulle jag nog få onda ögat. Och det är förståeligt. Ska be mamma snällt imorgon att åka förbi affären och lämna näsdukar i brevlådan. 

Kan verkligen rekommendera näsdukarna nedan vid förkylning, så himla bra och river inte sönder näsan 🤧👌🏼

(null)
Hoppas verkligen att jag kryar på mig snabbt. Har redan missat två dansträningar denna vecka vilket suger. Jag som är så peppad på ny termin. 

Får jag vara ute i friska luften om jag nu skulle ha Coronavirus? Är det okej att jag är i skogen om jag låter bli att krama och nysa på träd lixom? En helt seriös fråga från min sida. Får jag sitta ute i solen på balkongen eller kan smittan sprida sig till mina grannar om de också råkar vara ute samtidigt? Äh lika bra att hålla sig inne tillsvidare. Jag coronar på här hemma...

Lagade en glutenfripaj idag till lunch. Den blev väldigt god. Broccoli, bacon och ädelost gör sig så himla bra tillsammans. Vill du veta en hemlis? 

(null)

Jag tycker att glutenfri pajdeg är mycket godare än vanlig pajdeg. Den känns "lättare" och det gillar jag väldigt mycket.

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress