10 mars 2020

Matlagning

Vardag

Idag bjöd jag mamma och bror på lasagne. Den fick mycket gott betyg. Körde på Ica’s recept på klassisk lasagne men la till rivna morötter, grädde och oxfond i köttfärsen. I bechamelesåsen la jag till riven ost. 

(null)

Jag själv är inte så förtjust i lasagne och har aldrig varit, men denna var fullt ätbar. 

Har varit ännu en trött dag, dock något piggare än igår. Vaknade tidigt vid kl sju men lyckades somna om när Ophelia kom och ville mysa. Så någon särskilt tidig morgon blev det inte. 

Har ikväll blivit med larm, Sector Alarm var här. Stackars pojke, jag öppnade i pyjamas, utan bh och pyjamasbyxor modell kort. Pinigt och ytterst obekvämt, hatar när det ringer på dörren. Men nu är jag sugen på Yale Doorman till ytterdörren. Så skönt att kunna kasta nycklarna och endast köra kodlås, tänker att det höjer värdet på lägenheten också. 

Nu ska jag kika på Alla Mot Alla sedan blir det till att räkna får. Är så glad att jag fått ordning på min sömn, kan somna i tid och av mig själv. Har inte ätit insomningstabletter på över en vecka. Det är helt magiskt med tanke på att jag för en månad sedan kunde ligga vaken framåt morgonen utan att ens vara i närheten av att somna. 


(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress