Vid 25 år fyllda lovade jag mig själv att vara tajtast vid 30. År alltså, 30 år. 

Hade en sväng efter balansnerven då jag rasade i vikt på grund av extremt karusellyrsel vilket påverkade min matlust. Vi alla vet ju att matlust och illamående inte går helt hand i hand med varandra. 

Fick äta kortison och därefter fick jag antidepressiva, matlusten kom tillbaka och även så kilona! Fan! 
 
(null)

(null)

(null)

Det bästa med att tappa i vikt var att tissarna blev mindre. Jag kände mig så snygg och sexig i små tissar. 

Nu är tissarna större än någonsin, även siffrorna på vågen är högre vilket dels beror på den stundande mensen. Men alltså är det bara jag som tappat i vikt och varit lycklig över små tissar? Är ju konstigt egentligen, idealt är ju stora bröst men kanske väger jag upp det med en större rumpa? 

Måste skaffa retinol innan sommaren, för är det något jag vill höra i sommar är att jag ser ut som 23 år. Den lyckan, lever på sommarens finaste komplimang än idag. Oj oj oj. Så nu är det dags att ta tag i träningen, Herbalife och retinolen. Vet du inte vad retinol är så är det typ botox på burk, typ. 

(null)
Sandra "23 år" sommaren 2019.


Vilken är den bästa komplimangen du fått som du blivit sådär äckligt nöjd över? Jag kan erkänna villigt och berättar för ALLA om den gången i somras en kille trodde att jag var 23 år. Så äckligt hårt nöjd över den frågan. Orkar inte med mig själv. 

Har du blivit just så nöjd någon gång? 

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress