9 mars 2020

Trött

Vardag Välmående

Dagens trötthet var inte att leka med. Fy, trodde aldrig jag skulle klara av dagen. Har insett att jag behöver planera in återhämtning efter jag varit iväg. Befann mig i fjällen torsdag till söndag. Större delen av söndagen låg jag i soffan framför Netflix. Slumrade till några timmar men kunde somna direkt jag la huvudet på kudden i sängen på kvällen. Herregud, blir helt chockad över hur slut jag kan bli. Vi kan väl skylla på fjälluften? 

(null)

Dagens bästa som gav mig energi var besöket hos min psykolog. Hon är magisk, vill aldrig sluta gå till henne. Idag sa hon något i stil med att hon blir så glad av mig och den dagen hon vet att jag ska komma känns rolig. Hur fint?! Trots elände och tårar så kan vi skratta tillsammans. Är också så skönt att kunna prata med en människa om allt, absolut att jag är öppen mot min omgivning men mycket som jag bär på pratar jag inte om med andra. Har tidigare gått och pratat men aldrig riktigt öppnat mig helt, utan mest bara snuddat på ytan. Nu känner jag mig så trygg och öppnar mig fullt ut, även om allt som inte är "vackert" och sånt jag bär på i min ensamhet. 

Det känns som om jag är på rätt väg i vilket fall. Jag lär mig så enormt mycket om mig själv och det är coolt att få genomgå den här resan. 

(null)(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress