Hej hallå le blogg! 

Till skillnad mot hela världens liv så lever jag nu livets liv. Hela världen typ rasar av Covid-19 medans mitt liv blommar. Lite så livet varit för mig senaste åren fast tvärtom och utan virus. Hänger du med? Helt förståeligt om du inte gör det för till och med jag tycker att det är helt sjukt. 

Imorgon får jag och Dessan tillgång till ett kontor. Hur galet? Min logga är uppdaterad och skitsnygg. Jag har spenderat större delen av dagen i telefon och pratat med kunder. Nästa vecka börjar min resa mot tajt kropp. 10 kilo ska bort på ca 3 månader. Skitlätt. Så laddad, peppad osv. 

Imorgon har jag träff med min psykolog, älsk på det! Hon borde få Nobelpriset. Punkt. 

Och i fredags hände något heeeelt sjukt! Som inte har hänt på fleeeera år. Jag trodde verkligen att jag hade tappat förmågan men nu är det bara ännu ett bevis på att jag är tillbaka. Jag mår bra. Vill typ skrika till hela världen och berätta men det går ju inte. För man gör inte så. Men nu tänker jag typ inte på något annat. Galet. Ska berätta för min psykolog imorgon för hon har sagt det, att vi är två vuxna kvinnor som ska kunna prata öppet med varandra. Jodå, hon ska få höra...

Sist men inte minst så har vi Ophelia. Jag går nu och väntar med spänning på att hon ska börja löpa så att vi har en kull kattungar här innan sommaren. 

Kommer dock inte kunna hantera en kull med små gulliga kattungar på ett sunt och moget sett. Fick typ skrika in i kudden idag när jag kollade på gamla foton på Ophelia p.g.a orimlig söthet. 

(null)
Hjärtat smälter, bilder från Ophelias första halvår.

Kattungarna kommer bli bedårande, Ophelia tillhör den högre skaran av söthet och hanen som är den blivande pappan har ett fruktansvärt sött utseende. Fan vad jag letat länge efter den "perfekta" hanen. Nu är det bara att vänta på att Ophelia är redo...

Skulle egentligen också berätta om hur livet flyter när du är på rätt ställe i livet och hur enkelt allt är när du är på rätt plats i livet. Men jag sparar på det. 
(null)Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress