(null)

Ligger just nu i soffan och varvar ner. Vilken magisk varm och solig dag det har varit idag! 

Jag har vaxat benen och lyssnat på ljudbok bla. Sofie Sarenbrants nya Mytoman lyssnar jag på, älskar hela serien och har läst alla hennes böcker. Hon är sommar och semester för mig. 

Imorse blev det ett varv runt sjön, redan innan kl 9 så var det 18 grader. Galet och härligt! 

Nu blir det strax sängen, dock har jag dåligt samvete över att ligga inne när det fortfarande är ljust ute. Dock är jag nog inte den enda som känner så. 

Har mått dåligt senaste tiden, det blev väldigt mycket här i början på månaden. Hände dock bara bra saker, men jag har varit duktig och sagt ifrån mig vissa åtaganden. Känns både skönt att få ha en hel sommar fri samtidigt som det känns som ett misslyckande. Att jag skulle bli utmattad fanns aldrig på min karta. Men nu är det jag som är "duktig" och lyssnar på kroppen och slutar tjura. Visste inte att jag var så jävla tjurig mot mig själv och hur pass mycket min kropp signalerade att det här går inte. Helt galet. Läskigt också att försöka hitta den människa som inte var mitt tidigare jag och förlika sig med tanken att jag aldrig kommer bli densamma igen....

Livets alla prövningar, men det är coolt ändå livet. Skönt att jag känner så nu. Det var ju inte så självklart för 6 månader sedan. 

(null)